VVD LAARBEEK IS LOKAAL STERK EN BIEDT
Laarbeek, 22 februari 2010

In de afgelopen periode heeft u onder andere in de Laarbeeker de koers van VVD Laarbeek kunnen volgen. Een koers die helder is, waar geen taboe onbesproken blijft en waar een krachtige regie van uitstraalt. Een partij die wel naar u luistert en waarin wij nu en in de toekomst open gaan communiceren naar u toe, ook met landelijke bestuurders inzake kwesties die actueel zijn in Laarbeek.

Dit is de koers die wij met uw hulp uit kunnen zetten op weg naar een welvarend en leefbaar Laarbeek. Met slogans als:

 -  Er is maar 1 partij van de arbeid: de VVD,
 -  Vandalen gaan Betalen,
 -  We betalen ons BLAUW, daar willen we meer van terugzien,
 -  Hoe minder belasting hoe minder de gemeente kan verspillen en
 -  Regel 1: Minder Regels.

hebben we als VVD Laarbeek krachtig onze koers op hoofdlijnen uitgezet.

We zitten nu landelijk met een gat/tekort van tenminste € 30 mld. Doordat het kabinet Balkenende-Bos geen heldere keuzes maakt, alles maar voor zich uitschuift en zo onvoorspelbaar beleid heeft ontwikkeld, zadelen zij ons straks op met een onbetaalde rekening van € 115 per maand voor een modaal gezin en € 88 per maand voor ouderen met een klein pensioen. Het rare is dat Balkenende 'regeert over zijn eigen graf heen' omdat u deze lastenverzwaringen pas merkt op het moment dat dit kabinet Balkenende-Bos weg is.

Deze lastenverzwaringen vindt VVD Laarbeek al meer dan genoeg en nog een extra reden om in te steken op geen extra verhogingen van de gemeentelijke belastingen. Met efficiënter en kostenbesparend werken alsmede het intomen van gemeentelijke uitgaven en het afschaffen van regelgeving die meer geld kost om in stand te houden dan dat we ooit iets aan dergelijke constructies ver-dienen kunnen we veel opvangen.

Verder maakt VVD Laarbeek zich sterk voor:

 - Stimulering van de economie door het aantrekken van bedrijven die werkgelegenheid bieden voor de Laarbeekse
   inwoners.
 - Het verbeteren van het onderwijs waarbij kwaliteit van onderwijs voorop en centraal moet staan.
 - Handhaven en meer zichtbaarheid van politie en meer agenten in de gemeente.
 - Een goede bereikbaarheid waarbij we luisteren naar de inwoners waarbij we een volksraadpleging toe zullen
   juichen om een duidelijk beeld te krijgen van de voor- en tegenstanders van 'Dé Weg' door Laarbeek.

Door ons uitgebreid netwerk op lokaal, provinciaal, landelijk en Europees niveau heeft de VVD in Laarbeek de mogelijkheid om zonder omwegen veel voor elkaar te krijgen in een kortere periode. De afgelopen 'gouden jaren' zijn voorbij, waarbij Laarbeek er niet altijd in is geslaagd de beste deals te sluiten doordat in de huidige coalitie dat netwerk ontbreekt. Ook een lokale stem is een stem voor VVD Laarbeek. Een lokale partij met dat landelijke netwerk.
Wij zullen u ook na 3 maart serieus nemen en luisteren naar wat u te zeggen heeft want u als kiezer heeft tenslotte het laatste woord. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we gaan doen. Bij ons is afspraak ook afspraak en daar mag u ons ook op afrekenen.
KWALITEIT!

Twan Peeters
Campagneleider en kandidaat #3 VVD Laarbeek
Tel.: 06-12481912
Stuur me een mail