VVD LAARBEEK START CAMPAGNE
Laarbeek, 20 april 2009

Het duurt nog even tot de gemeenteraadsverkiezingen 2010, maar de VVD - Laarbeek start nu al met de campagne. Door onverwachte omstandigheden heeft de VVD afd. Laarbeek helaas drie jaar buiten de raad gestaan. Het is de hoogste tijd om nu weer invloed te kunnen uitoefenen bij het besturen van de gemeente Laarbeek.

Wij zien zorgelijke ontwikkelingen in de gemeente en willen daar in de raad graag onze mening over uiten en daarvoor ook verantwoordelijkheid dragen. Ook willen we met voorstellen komen tot verbetering hiervan. We hebben een enthousiast team van deskundige mensen en daar zult u de komende tijd meer van horen.

Overigens, wij kunnen nog enthousiaste mensen gebruiken die het liberale gedachtegoed een warm hart toedragen en persoonlijk betrokken willen zijn bij het politieke gebeuren. Helaas is het nog altijd zo dat vooral vrouwen en jongeren ondervertegenwoordigd zijn in de politiek. Binnen de VVD is het al jaren zo dat vrouwen en jongeren gelijkwaardige kansen hebben, dus pak die kans en doe mee! Nu aanmelden betekent dat je direct mee kunt praten over dingen die je bezig houden binnen de gemeente. Als VVD lid kun je direct contact maken met de lokale, regionale en landelijke bestuurders. Wij als afdeling Laarbeek zorgen ervoor dat ook jouw mening telt!

Maandag 25 mei houdt de VVD Laarbeek haar jaarlijkse Ledenvergadering (er komt nog nadere informatie), die wordt gevolgd door een openbare (dus iedereen is welkom) bijeenkomst waarvoor een prominent VVD-er wordt uitgenodigd om in het kader van de Europese verkiezingen te spreken over wat Europa betekent voor Nederland en in het bijzonder voor Noord Brabant.

Boy Unger
Voorzitter VVD Laarbeek
Tel.: 0492-381917
Stuur me een mail